2015 FUN toernooi Bennekom

FUN TOERNOOI OP STAL DE MARS

Op zaterdag 27 juni, een heerlijk zonnige dag, werd het FUN toernooi georganiseerd op stal de Mars te Bennekom. Dit toernooi was speciaal georganiseerd voor ruiters die nog nooit of niet zo vaak een echte polocrosse wedstrijd hadden gespeeld. Maar liefs 25 spelers hadden zich opgegeven voor dit 1 dagtoernooi!

De teams waren zo gemaakt dat er in elk team een ervaren speler meespeelde op de nummer 2 positie. Deze nr. 2 mocht niet de bal oppicken of vangen uit de lijn uit en ook geen spelers blokkeren (behalve de andere nr. 2 😉 ). Zo konden de nr. 1 en 3 uit ieder team gecoached worden tijdens de wedstrijden.

Door de grote aantal spelers, waren er 2 poules gemaakt. Eerst werden er wedstrijden binnen een poule gespeeld. Daaruit kwam een poule winnaar, een tweede plaats en een derde plaats. Deze speelde in de middag tegen dezelfde gerankte teams van de andere poule.

FUN teams

Poule 1 Poule 2
team Harslo team Harslo 2
Alice Celine
Floor (coach) Charlotte (coach)
Tess Diane
team the ladies en the rover team Drenthe
Henny Lym
Wim (coach) Maarten (coach)
Robyn Maaike
team B’kom team KJJ
Naomi Kelly
Fleur (coach) Janne
Laura Jara

Team KJJ bestond uit spelers welke al een aantal toernooien hadden gespeeld; zij hadden geen coach nodig 😉

 

Verder waren er ook nog 2 “Demo” teams welke bestond uit ervaren spelers. Zij speelde  wedstrijden tussen de andere FUNwedstrijden. Het was erg leuk om de sport op hogere snelheid te zien met paarden die al aantal jaar polocrosse spelen en de goede stick-en-ball-skills van de spelers.

De demo teams

team y team z
Anske Florien/Nathalie
Tessa Joline
Leanne Mijndert

In de namiddag waren er twee spannende finales. The ladies en the Rover moesten het opnemen tegen team KJJ voor de 3de en 4de plek. Uiteindelijk won de rover met zn ladies! De andere spannende finale om de 1ste en 2de plek was tussen team B’kom en Harslo 2. Uiteindelijk na een spannende strijd won Harslo 2 dit FUN toernooi!

Familie Jochemsen bedankt voor het gebruik maken van jullie weiland en accomodatie. Bedankt alle scheidsen, goaljudges, timekeepers voor jullie hulp! Zonder jullie geen wedstrijden! Ook iedereen bedankt voor het opbouwen en opruimen van het toernooi. Verder nog een speciale dank aan Maarten Luitse; hij staat toch steeds maar weer paraat als EHBO. Zijn diensten zijn eigenlijk “normaal” geworden, maar dat is het natuurlijk niet! Maarten super bedankt, zonder jouw ook geen toernooi!

Beste speler: Laura Looijestijn
Beste paard: Magic (eigenaar Alice Hardeman)
Beste combi paard & ruiter: Henny Vollebergt met Joey (eigenaar Wim Bakker)

Wedstrijd uitslagen

Poule

 

Fun 1

team Harslo

0 vs 2

team the ladies en the rover

Fun 2

team Harslo 2

1 vs 0

team Drenthe

game

team z

4 vs 2

team y

Fun 1

team Harslo

1 vs 1

team B’kom

Fun 2

team Harslo 2

2 vs 2

team KJJ

 

Fun 1

team B’kom

3 vs 1

team the ladies en the rover

Fun 2

team KJJ

4 vs 4

team Drenthe

game

team y

0 vs 7

team z

Fun 3rd & 4th

Ladies an the rover

3 vs 1

KJJ

Fun final

B’kom

1 vs 2

Harslo 2

Klik HIER om de foto’s te bekijken!!