2015 polocrossedag

Polocrossedag 2015

Op 29 november was het weer zover, de jaarlijkse polocrossedag vond plaats. Dit jaar werd deze gehouden bij Superfun in Amersfoort.
De paarden bleven voor de tweede polocrossedag op rij thuis, zo konden de leden ook een andere talenten ontdekken naast polocrossen en paardrijden.

De dag begon met de keuze uit het hoogteparcours of spacegolfen. De dappere dodo’s kozen voor het hoogteparcours wat bestond uit een klimparcours op 10 meter hoogte met verschillende onderdelen, zoals een loopbrug, touwbrug, touwslingerparcours en een klimmuur. Dit bleek nog best een uitdaging en voor sommigen was het ook net iets te spannends. Het spacegolfen bestond uit een glow in de dark minigolf spel met 18 holes. De ruimte was helemaal donker maar de spullen en de baan die waren verlicht. Na alle intensieve activiteiten was het tijd voor de vergadering. Er werd teruggeblikt op een succesvol jaar met leerzame trainingen en veel Nederlandse toernooien. Polocrosse Vereniging Nederland bestaat inmiddels uit 74 leden, waarvan 58 spelende leden. Voor het komende jaar worden ook alweer allerlei plannen gemaakt en de meeste data zijn weer bekend (zie agenda).

Na afsluiting van de vergadering was het tijd voor de jaarlijkse polocrosse awards. Deze werden dit jaar gewonnen door:
Beste nummer 4: Martin Boekholdt
Meest verbeterde speler: Rianne Schuijren
Meest verbeterde paard: John (van Nathalie)
Beste teamspeler: Fleur Bartels

IMG-20160102-WA0001

Tot slot was het tijd om lekker samen te eten, er was keuze uit spareribs, een hamburger, sate of vegetarisch met friet en salade. En tot slot een ijsje.
Het was weer een gezellige, sportieve dag! Bedankt allemaal!!