2016 FUN toernooi Bennekom

Verslag FUN toernooi Bennekom op 2 juli

Op zaterdag 2 juli vond het funtoernooi voor de derde keer plaats in Bennekom. Door de hevige regenval van de afgelopen weken, werd dit toernooi op het laatste moment verplaatst naar de Slagsteeg, met dank aan Michiel. Dit toernooi stond in het teken van lol hebben en was vooral bedoeld voor de beginnende spelers. Een ervaren speler speelde mee op de nummer 2 positie en coachte de nummer 1 en 3 door het spel heen. Om te zorgen dat de nummer 2 in het team vooral een coachende rol had, mochten zij bijvoorbeeld niet de bal vangen in de line out, de bal oppakken of de bal uit het netje slaan van de nummer 1 of 3. Om 11 uur begon de eerste wedstrijd, team ‘Bruin’  (Japke, Nathalie en Majorie) speelde tegen ‘Het Knolleke’ (Charlotte, June en Estella) en team ‘Bennekom’ (Madee, Floor en Dianne) tegen team ‘+/- Drenthe’ (Lim, Florien en Henny).

Team Bruin (rood) tegen ‘Het Knolleke’ (geel).
Line out Henny
Team ‘Bennekom’ (blauw) tegen team ‘+/- Drenthe’(zwart), Henny vangt de bal in de line out.

 Alle teams deden erg goed hun best, er waren spelers en paarden bij die voor het eerst mee deden aan een toernooi. Toen volgde nog een spannende strijd tussen ‘Bijna Bont’ (Anouk, Rianne en Naomi) en ‘The ladies and the rover’(Robyn, Kelly en Wim). Deze wat meer ervaren spelers, gingen buiten de fun games om de strijd met elkaar aan om de winst.

Bijna bont tegen Ladies and the rover, Noami bal
Team Bijna Bont’ (zwart) en ‘The ladies and the rover’ (blauw), Naomi in bezit van de bal.

Na de lunch speelden ‘Het Knolleke’ tegen ‘+/- Drenthe’ en ‘Bennekom’ tegen ‘Bruin’ en werden er mooie acties gemaakt. Tot slot speelden ‘Bijna bont’ nog een keer tegen ‘the ladies and the rover’. Het was een hartstikke leuk toernooi, waarbij weer veel is geleerd!

Fun 2016 (163)
Team ‘+/- Drenthe’(zwart) tegen ‘Het Knolleke’ (geel), Henny in bezit van de bal.
Anouk vangt bal
Team Bijna bont (zwart) tegen ‘The ladies and the rover’ (blauw), mooie vangst van Anouk.

 

Fun 2016 (172)
Team ‘Bruin’ tegen ‘Bennekom’, Lizz in bezit van de bal en onderweg naar de box.

De uitslag:

Prijs

Team

1e

Bruin

2e

Bennekom

3e

+/- Drenthe

4e

Het Knolleke

Beste speler

Charlotte

Beste combinatie

Henny met Joey

Voor meer foto’s klik HIER en bekijk ook de VLOG van Madee.