2016 Polocrosse dag

Polocrosse dag, ALV en awards

Op 20 november 2016 vond de jaarlijkse polocrosse dag plaats bij Bowling de Worp in Steenenkamer. Deze dag staat in het teken van de ALV en de polocrosse awards. Ook wordt er altijd een leuke activiteit georganiseerd voor de leden, om eens wat anders samen te doen dan polocrosse. Dit jaar gingen we bowlen. Het was erg leuk om iedereen weer te zien, voor degene die niet naar de landelijke training in oktober waren geweest, was dit al even geleden aangezien het seizoen half september in Blijham was afgesloten dit jaar.  Onder het bowlen kon iedereen gezellig bijpraten. Er bleken zowaar een aantal bowl talenten aanwezig. Niels en Jochem behaalden gezamenlijk de eerste plek.

Daarna was het tijd voor de ledenvergadering, waarin alle resultaten, successen en knelpunten van het jaar werden door gesproken. Rond 6 uur was de vergadering afgelopen, dus werd besloten om tijdens het eten de nieuwe kleding te showen en de polocrosse awards uit te reiken. De awards gingen naar:

Beste nummer 4 Rita Boekholdt
Meest verbeterde speler Lim Ende
Meest verbeterde paard Artie (van Nathalie)
Beste teamspeler Charlotte van der Haar

Vervolgens werd de nieuwe kleding geshowd door Jill, Lizz, Rianne S. en Roseline, tijdens het eten van een lekker buffet. Een nieuwe jas, trui, polo en pet zijn ontworpen. Het presenteren van de kleding bleek een groot succes, want direct daarna werd er door de leden al druk gepast, gekocht of nabesteld.

file2file1file

Het was weer een geslaagde en gezellige polocrossedag!