2017 Dutch Open

Dutch Open – 26 en 27 augustus

Het laatste Nederlandse toernooi van het seizoen is al weer voorbij helaas, maar dat maakte het er zeker niet minder leuk en gezellig om! Met 5 teams in de A poule en 4 in de B poule beloofde het een spannend en fiks toernooi te worden waarbij ieder team 4 keer zou moeten spelen.

Nadat iedereen veilig was aangekomen konden op zaterdag de wedstrijden beginnen. In de A poule waren er 4 buitenlandse teams (twee Franse, een Duits en een Fins team) en een Nederlands team. Het niveau in de A was dit toernooi zeer hoog! Hierdoor waren de wedstrijden niet alleen heel mooi om naar te kijken maar ook heel gelijkwaardig.

De B poule was dit keer een leuke mix van B en C spelers. Dit zorgde voor ervoor dat de C spelers net wat harder en sneller moesten spelen dan ze gewend waren en wat deed iedereen het goed! Iedereen paste zich heel snel aan het nieuwe speeltempo aan, zodat ze makkelijk met de B spelers mee konden komen, Heel knap!

Na het laatste fluitsignaal was iedereen moe maar voldaan (na 2 wedstrijden gespeeld te hebben) en konden we lekker genieten van de heerlijke pasta die voor ons was gemaakt. Na nog gezellig met iedereen een biertje te hebben gedronken was het toch echt tijd om naar bed te gaan om zondag weer fris en fruitig te beginnen.

Zondag begon de dag zeer mistig waardoor de wedstrijden een half uurtje naar achter geschoven moesten worden, zodat het veld de tijd had om te drogen. Na nog wat spectaculaire wedstrijden in de A poule en zeer spannende finales in de B poule was het helaas toch echt voorbij. Toen eenmaal de prijsuitreiking voorbij was, was het tijd om op te ruimen en weer richting huis te gaan.

Graag wil ik de organisatie nogmaals bedanken voor een super leuk en sportief weekend, het was super!

A poule B poule
1e CSC (Gael, Theo en Michel) Swing (Bert, Maarten, Martin en Max)
2e Finland (Teemu, Cecilia en Jake) Accountable marketing (Floor, Jill en Kelly)
3e Germany (Rika, Jule en Anske) Klussenier (Anouk, Tessa en Lizz)
4e The Blackbirds (Leanne, Fleur en Roseline) Knolleke (Charlotte, Charlotte en Robyn)
5e The Frenchies (Tilda, Juliette en Barbara)
Beste speler Gael Charlotte van der Haar
Beste combinatie Theo met Kahn Kenholl Bert met Plato
Beste paard Frankie (met Jake, Eigenaar: Teemu)  Ilory (van Maarten