2017 Openingstoernooi Otterlo

Verslag Openingstoernooi Otterlo 29 en 30 april

Afgelopen vrijdag, 28 april, was het weer zo ver, het polocrosse seizoen ging van start bij de Peppelenburg in Otterlo. Dit jaar voor de 10e keer, dus extra speciaal! Na een vlotte opbouw, kwam eind van de middag en in de avond iedereen aan. Er werd gezellig gekletst na een lang weerzien met de Finse, Noorse, Duitse en Franse spelers.

Zaterdagochtend tijdens de briefing werden de nieuwe teamshirts geshowd, gesponsord door Garben Dental Cleanic, Swing eyewear, De Klussenier, Het Knolleke, Het Ledje, The blackbirds en Accountable Marketing.

Daarna gingen de wedstrijden van start in de A, B en C poule. Er waren weer een aantal nieuwe spelers op het toernooi en ook veel nieuwe paarden met al bekende spelers.

In de middag kwam TV Ede nog op bezoek, om zowel de nationale als internationale spelers te interviewen en ook de trouwe supporters hadden hier een aandeel in. In de middag werden ook mooie wedstrijden gespeeld en daarna was het tijd voor een heerlijk koud biertje uit de tap van Taste en een kippetje van Juffrouw Tok. Het was heerlijk weer dus er werd lekker buiten gegeten.

Zondag was ook een stralende dag en om 10:00 was men helemaal klaar om de eerste chukka’s te spelen.

In de middag werd een coachende wedstrijd gespeeld waarbij de verliezer van de A, de verliezers van de C door de wedstijd heen coachten. Daarna volgende een spannende finale in de A en C poule waarin the blackbirds het opnamen tegen FinFrance die er uiteindelijk met de winst vandoor gingen. Ook in de C poule werd gestreden om de eerste prijs, en die werd gewonnen door Accountable marketing.

Bedankt iedereen weer voor het sportieve en gezellige weekend!

Teams:


Wedstrijduitslagen:

A B C
1e Finfrance Klussenier Accountable marketing
2e Blackbirds Het Ledje Swing
3e Garben Dental Cleanic Géants du Nord Knolleke
4e Nord du France
Beste speler Bert van der Haar
Beste paard Cisco (Johanne)
Beste combinaties Kristian & Pimpernell en Robyn en Bink