2017 Toernooi Escharen

Verslag Toernooi Escharen

Het derde Esterse Polocrosse toernooi werd afgelopen zondag, 14 mei, gespeeld door een exclusief groepje van 8 spelers en 6 paarden. Zaterdagmiddag arriveerden de eerste deelnemers en supporters om op te bouwen en om samen te genieten van de heerlijke nasi van chef Tony. Zondag begon met een stralend zonnetje, en al gauw werden de paarden gezadeld voor de eerste wedstrijd tussen team Blackbirds en team Garben Dental Cleanic. Vanwege de kleine groep werd de creativiteit getest en is er tussendoor het een en ander gewisseld met paarden en spelers. Zelfs de elektrische fiets van Mariette nam deel aan dit toernooi!

Na twee spannende wedstrijden kwam team Dental Cleanic als winnaar uit de bus. Daarnaast werd Nathalie uitgeroepen tot Beste Speler, Rien van Fleur was het Beste Paard en de Beste Combinatie ging naar… Fleur met Stalen Ros!

Al met al is het een ontzettend leuk funtoernooi geworden door de goede zorgen van Anske, de prachtige prijzen gemaakt door Anouk en de inzet en sportiviteit van alle deelnemers.

Iedereen bedankt!