2017 Zuidenveld toernooi

Toernooi Zuidenveld 8 en 9 juli

Jippie! Weer een polocrosse weekend. Dit keer in Zuidenveld!
Zoals gewoonlijk kwamen er alweer wat spelers/supporters vrijdag avond aan op het toernooi. Die goed begeleid werden door de verkeersregelaars die er stonden. Natuurlijk niet alleen voor de polocrossers, maar ook voor alle bezoekers die het evenement Zuidenveld gingen bezoeken! Wij waren namelijk niet alleen. Naast het polocrosse veld hadden we de dressuurringen en aan de overkant van de weg het springen en mennen, Maar natuurlijk ook de….. FEESTTENT!
Een aantal die vrijdagavond al aanwezig waren en de paarden al verzorgd hadden gingen even bij de feesttent kijken. Ookal was het er rustig, hebben ze (onder andere ik) heel veel plezier en lol met elkaar gehad! Maarja, dat is normaal bij de ‘polocrosse familie’ 🙂

Zaterdagochtend kwamen de laatste spelers/supporters aan. Na het ontbijt en de briefing konden de wedstrijden van start gaan! Dit keer hadden we niet A/B/C poules, maar alleen de A en B poule. De A was gemixt met A/B spelers en de B met B/C spelers.


Na een drukke middag met leuke wedstrijden gingen we barbecueën ! Super lekker!
Toen het eten even gezakt was waren we nog niet klaar met de activiteiten… We hadden namelijk een workshop sierraden van paardenhaar maken! Er kwamen hele leuke creaties uit van sleutelhangers en armbanden. Die gegeven werd door: Horsedeco.


Ook was er op zaterdagavond weer een band in de feesttent. Nu moest er wel entree betaald worden, de organisatie was zo lief om een deel te sponsoren, waardoor de kaartjes goedkoper werden en er nog meer mensen naar de feesttent gingen dan vrijdag!
Ook deze avond was geweldig!

Zondagochtend… Veel die erg moe waren van de avond ervoor, maar toch nog een wedstrijd gingen spelen! Ook deze wedstrijden waren spannend en leuk.


In de middag kwam er een kraampje met polo riemen! Heel erg gaaf! Veel polocrossers hebben er wat leuks gekocht!
Na al een boel opgeruimd te hebben was de prijsuitreiking met heel veel leuke prijzen! Maar ook echt heel erg veel… Waardoor er ook een loting was! Hihi, er werden namen getrokken en die wonnen dan zakjes voer. 🙂

Het was weer een top weekend! Echt zoveel plezier gehad met iedereen en dat maakt het echt niet leuk om weer naar huis te gaan. Want de ‘polocrosse familie’ ga je missen….!!!
Gelukkig is binnenkort het trainingsweekend bij de Tutenburg alweer. En zien we elkaar weer!

Nog even een bedankje aan de families: Boekholdt, Luitse en van Ende die het weekend georganiseerd hebben! DANKJULLIE!!

Jill van der Maden


Wedstrijduitslagen

A B
1e Blackbirds (A): Jill, Leanne en Mijndert Het Knolleke/Het Ledje: Charlotte, Lim en Kelly
2e Garben Dental Cleanic (A): Tessa, Nathalie en Leanne Garben Dental Cleanic (B): Joline, Robyn en Britt
3e Swing eyewear: Lizz, Florien en Niels Klussenier Bennie Meijerhof: Maarten, Jan Willem en Martin
4e Accountable Marketing: Fleur, Floor en Jake Blackbirds (B): Wim, Hennie en Margriet
Beste speler Mijndert Lim
Beste paard Rien (met Jake, eigenaar Fleur) Ilory (van Maarten)
Beste combinatie Leanne met Spirit Britt met Arizona

Foto’s Nathalie        Foto’s Leo         Foto’s Roseline