Dutch Open 2018 – het toernooi

Het weekend van 25 en 26 augustus was het weer zo ver, de Dutch Open 2018 ging weer beginnen. Na het opbouwen en het doen van de boodschappen op vrijdag konden de eerste gasten komen.
Dit jaar mochten we spelers ontvangen uit Duitsland en Finland en supporters uit Frankrijk.

Het weer was zaterdag nogal wisselvallig maar gelukkig konden we tussen de buien door spelen. Er zijn mooie wedstrijden gespeeld op verschillende niveaus.  Dit jaar was er in de C-poule een Fins team dat voor het eerst een officieel toernooi speelde.

Glen heeft voor alle sportievelingen een heerlijke pasta maaltijd verzorgd en toen de buikjes gevuld waren is er nog met de paarden gewandeld om vervolgens de avond af te sluiten met een drankje!

Op zondag was het weer gelukkig beter.  In de A-poule en de B-poule werden zondag middag de finales gespeeld. In de B-poule nam team BLACK BIRDS het op tegen team ACCOUNTABLE MARKETING. Na 3 spannende chukka’s bleek team BLACK BIRDS toch een tikkie te sterk voor de tegenstander.

In de A-poule werd de finale gespeeld tussen team KLUSSENIER en team ’T KNOLLEKE.  De eerste 2 chukka’s heeft team KLUSSENIER de score gelijk kunnen houden maar in de laatste chukka bleek team ’T KNOLLEKE toch de sterkste van het toernooi en won de finale.

In de C-Poule heeft team GARBEN DENTAL CLEANIC gedurende het toernooi een grote ontwikkeling laten zien. Waar ze op zaterdag de eerste wedstrijd tegen de Finnen verloren wisten ze op zondag de score gelijk te houden! Het Finse team werd knap eerste in de C-poule.

UITSLAGEN:

A-POULE
1. ’T KNOLLEKE
2. KLUSSENIER
3. GERMAN FIN TEAM

BESTE SPELER: LIZZ
BESTE PAARD: GEE (CECILIA)
BESTE COMBINATIE: NATHALIE MET ENANA

B-POULE
1. BLACK BIRDS
2. ACCOUNTABLE MARKETING
3. SWING

BESTE SPELER: JAN WILLEM
BESTE PAARD: PHIL (TESSA)
BESTE COMBINATIE: RIANNE MET GUUS

 C-POULE
1. FINLAND
2. GARBEN DENTAL CLEANIC

BESTE SPELER: LIM
BESTE PAARD: RAYNA (KELLY)
BESTE COMBINATIE: STEPHEN MET FRANKIE

Bekijk hier foto’s van de wedstrijden en hier van de prijsuitreiking!

 

Dutch Open 2018 – het toernooi