Verslag Openingstoernooi Otterlo 29 en 30 april

Afgelopen vrijdag, 28 april, was het weer zo ver, het polocrosse seizoen ging van start bij de Peppelenburg in Otterlo. Dit jaar voor de 10e keer, dus extra speciaal! Na een vlotte opbouw, kwam eind van de middag en in de avond iedereen aan. Er werd gezellig gekletst na een lang weerzien met de Finse, Noorse, Duitse en Franse spelers.

Zaterdagochtend tijdens de briefing werden de nieuwe teamshirts geshowd, gesponsord door Garben Dental Clinc, Swing eyewear, De Klussenier, Het Knolleke, Het Ledje, The blackbirds en Accountable Marketing.

Daarna gingen de wedstrijden van start in de A, B en C poule. Er waren weer een aantal nieuwe spelers op het toernooi en ook veel nieuwe paarden met al bekende spelers.

In de middag kwam TV Ede nog op bezoek, om zowel de nationale als internationale spelers te interviewen en ook de trouwe supporters hadden hier een aandeel in. In de middag werden ook mooie wedstrijden gespeeld en daarna was het tijd voor een heerlijk koud biertje uit de tap van Taste en een kippetje van Juffrouw Tok. Het was heerlijk weer dus er werd lekker buiten gegeten.

Zondag was ook een stralende dag en om 10:00 was men helemaal klaar om de eerste chukka’s te spelen.

In de middag werd een coachende wedstrijd gespeeld waarbij de verliezer van de A, de verliezers van de C door de wedstijd heen coachten. Daarna volgende een spannende finale in de A en C poule waarin the blackbirds het opnamen tegen FinFrance die er uiteindelijk met de winst vandoor gingen. Ook in de C poule werd gestreden om de eerste prijs, en die werd gewonnen door Accountable marketing.

Bedankt iedereen weer voor het sportieve en gezellige weekend!

Teams:


Wedstrijduitslagen:

 A  B C
 1e  Finfrance  Klussenier  Accountable marketing
 2e  Blackbirds  Het Ledje  Swing
 3e  Garben Dental Clinic  Géants du Nord  Knolleke
 4e  Nord du France
 Beste speler  Bert van der Haar
 Beste paard  Cisco (Johanne)
 Beste combinaties  Kristian & Pimpernell en Robyn en Bink