FUN beginnerstoernooi Bennekom 2013

DSC_0847
Foto’s Nathalie

FUN Beginnerstoernooi

Op 13 juli, een heerlijk zonnige zaterdag, werd het eerste FUN beginnerstoernooi gehouden. Dit toernooi vond plaats in een weiland bij stal de Mars in Bennekom. Een toernooi speciaal georganiseerd voor alle beginnende spelers uit de buurt van Bennekom.

In totaal deden vier teams mee, elk team werd gecoacht door een meer ervaren speler op de nummer 2 positie.

Teams

A (geel): Rianne, Madee – coach Mijndert
B(zwart): Jara, Rozemarijn – coach Nathalie
C (rood): Alice, Floor – coach Charlotte
D (blauw): Mira, Annabell – coach Fleur

fun toernooi 11
Foto’s Madee

Om half 10 werd de briefing gehouden, voor veel kinderen was het de eerste keer dat ze mee deden al een toernooi. Ietwat gespannen werden de voorbereidingen getroffen voor de eerste wedstrijden, maar ze hadden er allemaal veel zin in want er werd druk geklets en gelachen. Om half 11 startte de eerste wedstrijden. De kinderen waren allemaal erg fanatiek en al snel werd het eerste doelpunt gescoord! Na de eerste wedstrijd volgde een korte pauze, maar na een uurtje was het alweer tijd voor de tweede wedstrijd. Na de eerste twee wedstrijden was het tijd voor de lunch. Gezellig met zijn allen in de party tent aan de rand van het polocrosseveld werden de eerste ervaring besproken.

fun toernooi 13
Spannende chukka tussen team A (geel) en B (zwart), Rianne in bezit van de bal

Na de lunch werden de laatste spannende wedstrijden gespeeld. Het was heel erg leuk om te zien dat je de kinderen echt zag groeien tijdens de wedstrijden. Ze gingen allemaal steeds beter en fanatieker spelen en leken er zichtbaar van te genieten! Ook de coaches hadden onderling veel lol samen, ze hadden moeite de bal te ontwijken die ze in de line-out niet mochten vangen.

Na een ontzettend gezellige en leuke dag volgde de prijsuitreiking:
1e: Team B (zwart)
2e: Team A (geel)
3e: Team D (blauw)
4e: Team C (rood)
Beste nr. 1: Rianne
Beste nr. 3: Alice
Beste paard: Magic van Annabell
Beste combinatie: Rozemarijn met Sterre

fun toernooi 2
Rozemarijn klaar om de bal over de lijn te stuiteren de box in

Bedankt allemaal voor deze leuke dag, Jan Melis bedankt voor het beschikbaar stellen van je weiland en goal judges bedankt voor jullie inzet! Volgend jaar komt er zeker weer een FUN toernooi.

fun toernooi 10
Op naar huis!