2014 Indoor training Bunschoten 16-02

Training 16 februari Bunschoten

Op zondag 16 februari werd er in Bunschoten weer een indoor polocrosse training georganiseerd door de Polocrosse Vereniging. Polocrossers uit het hele land kwamen weer naar deze mooie, grote binnenbak op de nodige tips te krijgen om hun polocrosse skills te verbeteren. De training werd gegeven door Syen, zelf een zeer fanatieke polocrosser. Dit keer werd er gestart met een grondtraining waarbij een aantal oefeningen met stick en bal werden gedaan zonder paard.

DSC_2103

DSC_2202

Gelukkig waren er genoeg toeschouwers die even een rondje met de paarden wilden lopen, om zo de spiertjes warm te houden voor het vervolg van de training. De groep werd in tweeën verdeeld, beginners en gevorderden. Er waren een aantal meiden die voor het eerst mee deden, erg leuk om te zien hoe snel zij het oppakten.

DSC_2046

Verschillende oefeningen werden gedaan, bij de gevorderden vond een paardenwissel plaats en tot slot natuurlijk een aantal oefen-wedstrijdjes. Het was weer een gezellig en leerzame training! Tot slot nog even een drankje gedaan in de kantine, waarbij net nog het spannende einde van het schaatsen gevolgd kon worden. Daarna weer naar huis en voor een aantal van ons op naar Juffrouw Tok.

Voor meer foto’s kijk hier (gemaakt door Rita Boekholdt)