Terugblik trainingsweekend Escharen

Vrijdagavond waren de meeste polocrossers al gearriveerd. Er stond een heerlijk BBQ voor iedereen klaar waar goed van werd gegeten onder het genot van een biertje. ’s avonds bij het kampvuur gingen we met zijn alle aftellen, aangezien Jill en ik zaterdag jarig waren!!  Hoe leuk is dat samen met je polocrosse familie je verjaardag vieren!

Na een goede nachtrust begonnen we in de ochtend met een carrousel te paard om daarna op het prachtige grasveld verder te trainen met leuke en leerzame oefeningen. ’s middags werd er een heerlijk lunch verzorgd, onder andere: fruit, hamburgers en wraps hmm!! Aangezien het erg heet werd gingen we in de avond verder trainen en overdag hebben we  leuke spelletjes gedaan, waar je handgemaakt prijzen van Anouk kon winnen. Na de paarden weer verzorgd te hebben, hadden we taart natuurlijk en een heerlijk avondmaal!

Zondagochtend na een goed ontbijt gingen we de paarden weer opzadelen en verder trainen. Ook  in de middag was er weer een verassende lunch waaronder tosti’s ! Daarna gingen we chukka’s spelen en ging iedereen eind van de middag weer naar huis.

 Anske en Anouk heel erg bedankt voor het organiseren van dit geweldige weekend!

Terugblik trainingsweekend Escharen