Lid worden?

Wil je polocrosse eens proberen of lid worden van de polocrosse vereniging? Kijk dan gauw bij het kopje Regio’s waar jouw dichtstbijzijnde polocrosse club zit, neem contact op en je kan er de volgende training al bij zijn! Natuurlijk kan je ook direct lid worden, zowel als ‘speler’ of ‘niet-spelend lid’, door het inschrijfformulier in te vullen en te verzenden naar info@polocrosse.nl

Ieder jaar zijn er 1 of 2 ‘fun-toernooien’, georganiseerd door verschillende clubs in Nederland. Dit zijn toernooien speciaal voor beginnende spelers om kennis te maken met de sport, je wordt hier de hele dag begeleid door een ervaren speler en doet zo je eerste speel-ervaring tijdens een echt toernooi! De funtoernooien duren 1 dag en vinden plaats op zaterdag of zondag. Je speelt tijdens een funtoernooi 2 wedstrijden en lunch is inbegrepen.  Stuur een mail naar info@polocrosse.nl voor meer informatie en de data voor 2019!

Ben je jeugdspeler of student? Dan krijg je korting op je lidmaatschap!

Klik voor het Inschrijfformulier


Waarom lid worden?

Als lid mag je deelnemen aan de toernooien en trainingen in binnen- en buitenland. Een toernooi duurt een heel weekend. Het begint op zaterdagochtend en eindigt met een prijsuitreiking op zondagmiddag. Er worden meestal 3 of 4 wedstrijden gespeeld verdeeld over zaterdag en zondag. Maar het draait niet alleen om wedstrijden spelen tijdens zo’n toernooi; de sfeer rondom het veld is uniek! Er is veel contact tussen spelers van verschillende clubs. Daarom is bij polocrosse niet alleen het spel belangrijk, maar speelt het sociale gedeelte ook een grote rol. Zo wordt er op zaterdagavond altijd een bbq of diner georganiseerd en is het gezellig samen zijn. Ook is het natuurlijk geweldig om samen met je paard een weekend weg te zijn en het hele weekend bezig te zijn met je paard. De paarden staan meestal het gehele weekend in een paddock of tijdelijke boxen. Iedere eigenaar heeft zorg over zijn eigen paard, maar er wordt zeker op elkaars paarden gelet of alles goed gaat; iedereen helpt elkaar. Ook is het voor niet-spelers leuk om naar een toernooi te gaan, want deze hebben ook een heel belangrijk aandeel in de sport. Denk aan de score & tijd bijhouden, doelscheidsrechter, helpen met organiseren of gewoon de spelers aanmoedigen. Dit maakt het ook een echte sport voor het hele gezin; ieder gezinslid is erbij betrokken, spelend of niet spelend, en heeft een leuk weekend/toernooi. Als je eenmaal naar een polocrosse weekend bent geweest, wil je niets anders meer!

Wat zijn de voordelen als lid van de Polocrosse Vereniging?

–       Je kan meedoen aan trainingen, toernooien en trainingsweekenden in Nederland en in het  buitenland
–       Je krijgt training van de sterspelers uit Nederland en van internationale trainers
–       Je krijgt korting op aanschaf van materialen zoals sticks en ballen
–       Je wordt opgenomen in de mailinglist en blijft zo op de hoogte van alle toernooien, trainingen, activiteiten en ontwikkelingen
–       Je hebt stemrecht op de halfjaarlijkse ledenvergadering (ALV)
–       Je kan je selecteren voor het Nederlandse team

Lijkt het je leuk? Vul het inschrijfformulier in en stuur deze op of stuur een mail voor meer informatie naar info@polocrosse.nl.
Natuurlijk kan je ook  langskomen om te kijken bij een training of toernooi!