Zuidenveld toernooi 2022- Het Toernooi

Vrijdag zijn we al druk bezig met het opbouwen van de tent en de paddocks, ook werden vandaag de huurpaarden opgehaald door Leanne, het veld uitgezet door Martin en de boodschappen werden gedaan door Maaike en Rita. De organisatie van het Zuidenveld evenement heeft gezorgd voor een toiletgebouw en een generator waardoor we het hele weekend stroom hadden. Uiteindelijk moe, maar ook voldaan eten we een hapje en druppelen langzaam de spelers en paarden binnen. Na een lange, gezellige avond met de late aankomst van de fransen, konden we allemaal lekker onze tent of trailer in om te slapen.

 

Zaterdag beginnen we  de dag al vroeg met de paarden verzorgen. Daarna gaan we met z’n alle ontbijten en is de briefing. Dan gaat iedereen rustig zijn paarden klaarmaken voor de eerste wedstrijden. Na een aantal geweldige wedstrijden is het alweer tijd voor de lunch om daarna weer verder te gaan met de wedstrijden. Als alle wedstrijden gespeeld zijn wordt de barbecue aangestoken en hebben we met de hele groep gegeten. Nadat het eten even is gezakt zijn we met een groot deel van de groep richting de feesttent gegaan die bij het zuidenveld evenement hoort.

 

Zondag zijn de meeste mensen redelijk moe maar toch speelt iedereen nog zijn wedstrijden uit. ’s Ochtends werden de normale wedstrijden afgerond en in de middag waren er nog een aantal fun chukka’s waarbij de A en B poule werden gemengd. Ook werden er nog een aantal paarden uitgeleend waardoor iedereen die wilde lekker mee kon spelen. Hierbij leer je de andere spelers nog een stukje beter kennen. Na deze wedstrijden werden de punten opgeteld en was het alweer tijd voor de prijsuitreiking. Hierna hoeven alleen nog maar de paddocks opgeruimd te worden en hebben we allemaal afscheid genomen. Het was zeker weer een geslaagd toernooi en we zijn de organisatie erg dankbaar voor dit geweldige weekend!

Gelukkig komt het volgende toernooi er alweer snel aan op 7 en 8 augustus in Duitsland en 27-28 augustus is de Dutch Open in Otterlo.

 

Uitslagen:

A-poule:

  1. Swing
  2. Garben dental cleanic
  3. Blackbirds

Beste speler: Charlotte

Beste paard: Quick van Pierre

Beste combinatie: Mijndert met Rien

 

B-poule:

  1. Het knolleke
  2. Accountable marketing
  3. Norway

Beste speler: Senna

Beste paard: Punto van Charlotte

Beste combinatie: Zoulika met Donna

 

Zuidenveld toernooi 2022- Het Toernooi